Dăm startul reducerilor la consumabile

Dăm startul reducerilor la consumabile

Nu rata această ocazie!

Ofertă valabilă 18 Martie – 19 Aprilie 2024

În perioada campaniei beneficiezi de discount la consumabile!

Profită de promoția la consumabile! Indiferent ca mergi în magazinele Hilti Store, iei legătura cu unul din reprezentanții zonali, suni la departamentul nostru de customer service sau faci achiziția online, poți beneficia de discountul de 28% la consumabile!

Achiziționează în valoare de minim 1000 lei (fără TVA) și îți vei asigura un discount de 28%

*Dacă faci comanda chiar tu direct din contul tău de pe Hilti Online, folosește codul CONSUMABILE și trece-l în câmpul Număr Comandă din pasul 3 al comenzii pe care o procesezi. Colegii noștri din customer service se vor asigura că primești discountul de 28% la consumabilele din comanda ta.

 

Produse in promo

BURGHIE BETON ȘI ZIDĂRIE

Gama noastră completă de burghie SDS pentru rotopercutoare, proiectate pentru o găurire mai rapidă și durabilitate sporită la realizarea găurilor de ancorare în beton, zidărie și alte materiale minerale.

Citește mai mult

BURGHIE METAL ȘI LEMN

Gama de burghie pentru metal și lemn, pentru mașinile de găurit și șurubelnițe de impact, optimizate pentru găurirea în metal, lemn și gips-carton.

Citește mai mult

DĂLȚI ȘI ȘPIȚURI

Burghiele de dăltuire Hex/TE-S/SDS, burghiele pentru ciocane pneumatice, racletele și mașinile pentru instalarea tijelor de împământare adecvate pentru a valorifica la maximum ciocanele pneumatice pe acumulator, ciocanele demolatoare sau rotopercutoarele, când executați lucrări de așchiere, spargere sau demolare a betonului

Citește mai mult

COROANE DIAMANTATE

Coroane diamantate și accesorii proiectate să asigure performanță superioară în lucrările de găurire cu mașini manuale, pe stativ și pentru găurire în adâncime în beton și zidărie.

Citește mai mult

DISCURI DIAMANTATE PENTRU TĂIERE BETON

Gama noastră de discuri diamantate și discuri diamantate de șlefuit pentru ferăstraie cu motor termic, ferăstraie de banc și polizoare unghiulare, proiectate pentru o viteză și performanță superioare și durabilitate la tăierea betonului și altor materiale de bază.

Citește mai mult

DISCURI DIAMANTATE PENTRU TĂIERE BETON

Discurile diamantate și firele adecvate pentru ferăstraie pentru pereți, ferăstraie de pardoseală sau ferăstraie cu fir diamantat, proiectate pentru lucrări de tăiere mai precise și mai uniforme în beton, zidărie, asfalt și piatră.

Citește mai mult

LAME PENTRU FIERĂSTRAIE

Portofoliul nostru complet de lame pentru ferăstraie pendulare, discuri pentru ferăstraie circulare, lame pentru ferăstraie longitudinale și lame pentru ferăstraie tip bandă, proiectate pentru lucrări de tăiere mai sigure, mai rapide și mai precise în lemn și diferite metale.

Citește mai mult

DISCURI ABRAZIVE

Selecția noastră de materiale abrazive proiectate pentru tăiere, polizare, finisare sau șlefuire, proiectate să dureze mai mult atunci când lucrați cu metale, lemn sau vopsea.

Citește mai mult

BIȚI

Biții, mandrinele, capetele tubulare și alte consumabile adecvate pentru sculele dvs. electrice Hilti, proiectate pentru o fixare precisă și durabilitate sporită la fixare, ancorare sau bulonare,

Citește mai mult

CONSUMABILE MULTIFUNCȚIONALE

Lamele noastre compatibile cu Starlock și alte accesorii la sculele dvs. multifuncționale pentru a mări gama de aplicații în lemn, metal și gips-carton.

Citește mai mult

ACCESORII CONSUMABILE

Gama noastră extinsă de accesorii proiectate pentru susținerea, adaptarea, depozitarea, întreținerea și valorificarea consumabilelor Hilti.

Citește mai mult
CONSUMABILE PENTRU UNELTELE TALE

CONSUMABILE PENTRU UNELTELE TALE

Vrei ca uneltele tale să beneficieze de productivitate maximă? Doar utilizează consumabile de calitate.

Lucrează mai rapid și mai mult timp cu consumabileHilti de înaltă performanță și durabile, concepute pentru a scoate tot ce este mai bun din uneltele tale Hilti. De la burghie la lame de fierăstrău și multe altele, consumabilele noastre te ajută să faci treaba corect.